ETAPA NATIONALA DE SAH, EDITIA 2015

ETAPA NATIONALA DE SAH, EDITIA 2015

În perioada 15-16 mai 2015, la Giurgiu, în sala de sport a Clubului Sportiv Şcolar din incinta stadionului Marin Anastasovici, s-a desfăşurat Etapa Naţională de Şah pentru învăţământul gimnazial. La competiţia de şah au participat cei mai buni 84 de şahişti din ţară (o fată şi un băiat din fiecare judeţ) şi profesorii însoţitori ai acestora.
La deschiderea evenimentului care a avut loc vineri, 15 mai, au particpat primarul Nicolae Barbu, viceprimarul Alexandru Vladu şi inspectorul şcolar general, prof. Gigi Oprişan.
Concursul s-a desfăşurat pe categorii de vârstă, fete şi băieţi, în sistem elveţian, în câte şapte runde.
Pentru buna desfăşurare a acestui concurs, în urmă cu aproximativ o lună, municipalitatea a acordat în urma unui contract de parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean, un sprijin financiar în valoare de 2.500 de lei. Această sumă de bani a fost necesară pentru achiziţionarea de diplome, cupe, medalii, în valoare totală de 500 de lei, respectiv echipamentul sportiv pentru premiere în valoare de 2.000 de lei.
Concursul naţional de şah contribuie la promovarea imaginii municipiului şi implicit a judeţului, totodată demonstrând că administraţia publică locală susţine activitatea sportivă.

Ultima modificare: 21.09.2022 – 14:06 de către

Anteriorul STADIUL LUCRARILOR DE ASFALTARE A STRAZILOR CUPRINSE IN PLANUL DE INVESTITII PE ANUL 2015

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.